Известие

Collapse
No announcement yet.

Гасне мотора при по-голямо натоварване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз,и аз,и аз имам такъв проблем.
    Ама май всичко върви към помпа високо налягане,която нямам идея колко струва.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150+++hp
    EX = Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    EX = Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Скоро ще направя проба с клапана за високо налягане и датчика на рейл тръбата от такава, но негаснеща Алфа - ако ислезе от някое от тях сменям - ако не е от тях си купувам една нова помпа. Някой има ли предложения с какво друго да пробвам преди купувам помпа ако не се опраи от датчика и клапана? Грешката, която ми дава е 191 - много висого налягане на горивото - по принцип не трябва да е помпа ама знае ли човек
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от Пламен76
        даите идея каде в Бургас мога да разчитам на свястен сервиз
        parvo da se izvinia che pisha taka ama v momenta mi go niama kompytara i pisha ot telefona.Moje da probvash serviza na autoplus v komluka kadeto e alianz.te sa predstavitelstvo na auto italia.az hodih dva pati tam i sam dovolen.specialno za diagnostikata im e dobra a i v serviza rabotiat kachestveno.pone az sam dovolen.ako niamash druga idea probvai tam.diagnostikata e 25lv i stava barzo.
        алфа 156 1.8тс16v

Comment

serviza na autoplus v komluka kadeto e alianz.te sa predstavitelstvo na auto italia.az hodih dva pati tam i sam dovolen.specialno za diagnostikata im e dobra a i v serviza rabotiat kachestveno.pone az sam dovolen.ako niamash druga idea probvai tam.diagnostikata e 25lv i stava barzo.
          И аз съм доволен от тях.
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Re: Гасне мотора при по-голямо натоварване

Първоначално публикувано от pinifarina
            Първоначално публикувано от Пламен76
            Помагайте.имам156 2.4jtd при по-рязко натоварване на мотора угасва,особенно при изпреварване което си е доста голям проблем.При диагностиката ми показа грешка в синхронизацията м/у колянов и разпределителен вал.Олекнах с 250лв за датчик на разпр. вал и подобрение няма.Иначе е пълно със специалисти АМАН ОТ ТЯХ

Колега, има ли някакво развитие по твоя проблем.
            Давай да го решаваме заедно, че и при мен симптомите са същите.
            Станахме трима.Вече два-три пъти ми се случва да изпадам в тежки ситуации при изпреварване и се отървавам на косъм,но както казва колегата с по-бързо превключване на предавките е ок. Случвало ми се е и да угасне за секунда и пак да се поеме,но това е при по-плавно набиране. Поне си взех поука,ако пак реша да си купувам кола втора употреба ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ДИАГНОСТИКА!!!!!
            ex ALFA ROMEO 156 2.4 JTD '98

Comment

последни данни.в софия ми тестваха всички датчици .остана да пробваме датчика на шината и да пробваме с друг компутър.защото постоянно дава грешка за прекомерно високо налягане в шината.при тази грешка в повечето случаи било комп. щте го тестваме след 10 ако намерят такъв в италия щото било дефицит.пробваха и дюзите дали не пикае някоя но и там няма проблем.

Comment

помпата за високо и ниско налягане показаха нормални стойности

Comment

Working...
                X